Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täällä on tietoa hahmojen/henkilöiden välisistä suhteista...

Ulrich & Yumi
Jeremy & Aelita
Odd & ?Ulrich & Yumi

Yumilla ja Ulrichilla on vaihteleva suhde, koska Sissi, joka on ihastunut Ulrichiin, William, joka on ihastunut Yumiin, sekä muut yksittäiset sotkut, häiritsevät suhdetta.
Monien vaikeuksien jälkeen Yumi halusi olla vain ystäviä Ulrichin kanssa, mutta heidän suhteensa on silti näkynyt monessa jaksossa esim. Skidbladnir, jossa Yumi nojasi Ulrichiin (Ulrich nukkui ja Yumi oli valveilla).

Ehkä söpöintä oli kun Yumi jäi puun alle kovassa pakkasessa ja Ulrich jäi Yumin seuraksi kun Odd lähti Lyokoon ja Aelita deaktivoisi tornin. Ulrich yritti kaikkensa että saisi Yumin pois puun alta. Lopuksi hän vain tyytyi lämmittelemään Yumia ja pitämään huolen, ettei Yumi nukahtaisi vaaralliseen pakkaseen ja toivomaan parasta.

Yumi ja Ulrich tapasivat koulun liikkasalissa itsepuolustustunnilla. Heidän taistellessaan tunnilla, he kaatuivat vahingossa lattialle päälleikkäin, ja punastuivat molemmat. Ulrich hävisi tunnilla ja he päättivät ottaa uusintaottelun ja se päättyi tasapeliin. (Jakso: Xana herää osa 1)

Jaksossa Rutiinilla Yumi ja Ulrich olivat melkein suutelemaisillaan, mutta Jeremy käynnisti juuri silloin paluun menneisyyteen, eivätkä he ehtineet sen pitemmälle. Koulun pihalla he juttelivat asiasta ja Yumi pyysi ettei Ulrich kertoisi muille mitä tapahtui.


Jeremy & Aelita

Jeremy ihastui Aelitaan heti ensi silmäyksellä, kun Jeremy käynnisti supertietokoneen. Jeremyn ja Aelitan suhde on vain vahvistunut sarjan edetessä, vaikka sekä ylä- että alamäkiä on aina välillä.


Romanttisinta: He ovat myös suudelleet, vaikka ensimmäinen "Jeremy", joka suuteli Aelitaa, olikin Xanan luoma polymorfinen aave (jakso: Xanan suudelma). Aelita kuitenkin huomasi tämän, ja myöhemmin suuteli Jeremya.

Söpöjä kohtauksia on kun Jeremy ja Aelita halaavat tai kun Jeremy huolehtii että Aelitalla on kaikki kunnossa.

 


Odd & ?

Oddilla on ollut monta "suhdetta", joista merkittävin luultavasti suhde Samanthaan. Myös Brynjalla on ollut hyvät mahdollisuudet Oddin suhteen mutta hän unohti Oddin.


Oddilla ja Aelitalla on sanottu olevan jotakin, mutta se ollut selvää fanfictionia. Odd ja Aelita ovat kyllä monesti lennähtäneet toistensa päälle, mutta se on tapahtunut Oddin pelastessa Aelitaa tai vahingossa.
Aelita ja Odd ovat kyllä suudelleet, mutta vain huijatakseen Sissin "kätyrit" pois tehtaasta.


Oddilla ja Sissillä on myös jotain, vaikka Odd haukkuu Sissiä "aivottomaksi kanaksi". Odd on kyllä kutsunut Sissiä "kauniiksi kuin perhonen", ja samassa jaksossa hän iski Sissille silmää. Sissi on myös antanut pusun Oddille.

©2019 Code Lyoko-kerho - suntuubi.com